reviews

Succes moet je vieren!

"Zeer leerzame sales-sessies gehad met Mara met betrekking tot leads genereren door middel van LinkedIn. Naast haar sales-expertise, is het ook fijn dat zij meedenkt met onze strategieën en haar input geeft. Leads genereren is echt makkelijker geworden."

- Daan

Sales Manager Sunergetic

“Mara is het toonbeeld van ‘wat je ziet is wat je krijgt’. Ze is oprecht, innemend en positief. Dat maakt haar ongekend in haar salesrol. Door de gouden mix van de gunfactor, spontaniteit én kennis is ze dé juiste sales expert die jou alles leert over verkopen én verbinden. Mara heeft me geleerd om met zelfvertrouwen, rust én plezier een salesgesprek in te gaan.”

- Babette Grunder

SEO Tekst Atelier

"Mara heeft me echt doen begrijpen dat Sales helemaal niet zo lastig is als dat ik dacht. Ik zie het nu als een belangrijk onderdeel van mijn business. Na twee weken had ik al een nieuwe klant, ik weet nu dat ik dit gewoon zelf kan!"

- Marian

Storm Office Support

"Als zzp-er zal ik toch mijn bedrijf voor interieur- en bouwkundig ontwerp moeten verkopen. Maar sales en teksten liggen totaal niet in mijn straatje. Daarom heb ik Mara van Sales in Heels gevraagd om met mij mee te denken hoe ik mijn bedrijf zo goed mogelijk kan introduceren bij diverse interessante partijen. Ze heeft mij goed geholpen met creëren van de perfecte sales teksten. En naar aanleiding van de sales teksten heb ik al diverse partijen kunnen overtuigen van mijn diensten."

- Diane

Klein Ontwerp Studio