business scan

Snel meer omzet, meer klanten en zelfverzekerd sales doen?

Ontdek het geheim van zelfverzekerd sales doen tijdens de Business scan

vraag nu jouw business scan aan

+ 2500 sales gesprekken gevoerd

10 jaar ervaring

80 vrouwelijke ondernemers geholpen

Wil je met meer zelfvertrouwen sales doen?

 Je vindt verkopen vreselijk! Je vindt het enorm lastig en schuift het daarom steeds voor je uit. Je weet niet hoe je het gesprek moet beginnen, je voelt je al gauw opdringerig en vooral heel onzeker over het gesprek met een potentiële klant. Dus bel je liever niet of stap je tijdens een netwerkborrel niet op anderen af.

Maar ja, het is wel belangrijk om brood op de plank te brengen. Dat niet alleen, je hele business valt of staat met het succes van jouw verkoopskills. Commercieel denken en handelen, daar heeft je bedrijf baat bij.

Al heel wat jaren helpen we vrouwelijke ondernemers om zelfverzekerd te verkopen. En wat we hebben gezien en gehoord, is dat veel vrouwen denken dat als ze maar een mooie website, visitekaartjes en een aanbod hebben staan, de verkopen vanzelf volgen. Maar dan merken ze al snel dat er geen klanten binnendruppelen en er geen omzet is. Want zonder salesplan en actie geen klanten.

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in sales en dankzij onze ervaring weten we precies hoe een goed sales proces verloopt, welke strategieën je het beste inzet en hoe je sales doet zonder dat het aanvoelt als sales.

Sales                    niet dat je iets komt halen, je komt iets                 

betekent

brengen! 

Vanuit een win-winsituatie verkopen

We weten (en jij hopelijk ook) dat koud bellen en ongemakkelijke, drammerige gesprekken niet werken. Wat dan wel? Weten wie jouw klant is, wat jij als bedrijf aan waarde komt brengen en waar er binnen je bedrijf nog omzet te behalen is. Zodat je win-winsituaties weet te creëren voor jouw klant en je bedrijf en zelfverzekerd meer verkoopt. Hierdoor creëer je een stabieler inkomen en realiseer je groei in je omzet.

Wil jij groeien in omzet?

ja, ik wil structureel meer omzet

"Mara heeft me echt doen begrijpen dat Sales helemaal niet zo lastig is als dat ik dacht. Ik zie het nu als een belangrijk onderdeel van mijn business. Na twee weken had ik al een nieuwe klant, ik weet nu dat ik dit gewoon zelf kan!"

-  Marian

STORM OFFICE SUPPORT

zij gingen je voor

“Ik wilde meer halen uit het consistent aantrekken van klanten en heb daarom de Sales Business scan gedaan bij Mara. Ze heeft echt mijn kijk op sales veranderd door hele handige en laagdrempelige tips te geven die ik direct kan toepassen. Mara maakt sales leuk door haar enthousiasme en kennis op dit gebied en is daarom echt een aanrader! ”

-  Steffie

studiostef

"Als zzp’er zal ik toch mijn bedrijf voor interieur- en bouwkundig ontwerp moeten verkopen. Maar sales en teksten liggen totaal niet in mijn straatje. Daarom heb ik Mara van Sales in Heels gevraagd om met mij mee te denken hoe ik mijn bedrijf zo goed mogelijk kan introduceren bij diverse interessante partijen. Ze heeft mij goed geholpen met creëren van de perfecte sales teksten. En naar aanleiding van de sales teksten heb ik al diverse partijen kunnen overtuigen van mijn diensten."

-  Diane

klein ontwerp studio

“Mara is het toonbeeld van ‘wat je ziet, is wat je krijgt’. Ze is oprecht, innemend en positief. Dat maakt haar ongekend in haar salesrol. Door de gouden mix van de gunfactor, spontaniteit én kennis is ze dé juiste sales expert die jou alles leert over verkopen én verbinden. Mara heeft me geleerd om met zelfvertrouwen, rust én plezier een salesgesprek in te gaan.”

- Babette

seo tekst atelier

Zullen wij jou ook helpen om meer omzet te krijgen?

Tijdens een sessie van 2,5 uur gaan we samen aan de slag met jouw salesaanpak. Dit doen we face to face op locatie of online, wat jij het prettigst vindt. We starten altijd met de drie stappen die de fundering van jouw sales strategie bepalen: jouw bedrijf, je ideale klant en je gewenste resultaat.

Zo willen we weten hoe je huidige situatie is. Wie zijn je klanten, hoeveel klanten heb je al en doe je al aan sales? Tijdens het gesprek krijg je concrete actiepunten met een plan van aanpak, want wij zijn van de ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit. Met het plan van aanpak en de actiepunten kun je dezelfde dag al aan de slag.

Zo werkt de Business scan

  •  Ontdek binnen welke aspecten van je bedrijf meer omzet te halen valt.
  • Dat je heel helder hebt wat jij als bedrijf te bieden hebt.
  • Maak inhoudelijk wat de win-winsituatie voor jou en je klant is.
  • Dat je duidelijk kunt uitleggen wat het een klant oplevert om met jou te werken.

voorbeelden van actiepunten

  • Je haalt de kosten eruit. Alle vrouwen die voor jou de Business scan hebben gedaan, hebben meer omzet. Zo zijn er zelfs vrouwen die een omzetstijging van € 4000 per maand hebben gehaald!
  • Je krijgt een persoonlijk gedetailleerd actieplan met actiepunten waar je dezelfde dag mee aan de slag kunt.
  •  Je leert kansen te signaleren en te grijpen.
  • Je bedrijf groeit in omzet.
  • Je weet hoe je uit huidige klanten meer omzet krijgt en je trekt nieuwe klanten aan.
  • Je stapt steeds uit je comfortzone en doet dingen die je lastig vindt, waardoor het je steeds makkelijker afgaat. Dit helpt je ook op andere gebieden in je bedrijf en je leven.


Wat levert de investering je op?

Kosten van €799 naar €599,- ex btw

ik meld mij aan voor de business scan

Na 4 weken spreken we elkaar nog een keer 1 uur om deze actiepunten door te nemen en waar nodig vervolgacties uit te stippelen. Wil je nog meer over sales leren? Stroom dan door naar het programma Zelfverzekerd in Sales.

Veelgestelde vragen over de Business scan

Waarom zou ik kiezen voor de Business scan?

Bij de Business scan zit je niet gelijk vast aan een programma van meerdere weken of maanden of aan een kostbaar coachingstraject. Daarnaast beloven we geen gouden bergen, maar daadwerkelijk resultaat. Verwacht geen zen-momenten, je gaat aan de slag met iets wat je lastig vindt, maar je wordt goed in sales en gaat zelfverzekerd salesgesprekken aan.

Hoe lang duurt de Business scan?

De eerste sessie duurt 2,5 uur en is op locatie of online, wat jij het prettigst vindt. Daarna kun je meteen met de actiepunten aan de slag. Vier weken later spreken we elkaar nog 1 uur, om de actiepunten verder te bespreken en aan de vervolgstappen te werken.

Moet ik al een bedrijf en/of product hebben?

Nee, ook als startende ondernemer heb je veel baat aan de Business scan. Een Business scan is altijd een persoonlijk plan aangepast op jouw huidige situatie. Samen zetten we de juiste actiepunten voor jou uit.

Hoe weet ik of de Business scan iets voor mij is?

Haal je (te) weinig omzet binnen? Wil je meer klanten, maar lopen de rillingen over je rug bij het woord sales? En wil je verkopen zonder dat het als verkopen aanvoelt? Als je commerciëler mag worden in je acties, is de Business scan iets voor jou. Tijdens de Business scan krijg je visie op hoe sales werkt, leer je om saleskansen te identificeren, stellen we actiepunten op en als resultaat krijg je meer omzet. Dus als je meer omzet wil binnenhalen, dan is het zeker iets voor jou.

Ben jij er klaar voor om meer omzet binnen te halen?

meld je dan nu aan