zelfverzekerd in sales 

Dit jaar wél je omzetdoel halen (en meer?)

Met het programma Zelfverzekerd in Sales lukt het je!

ja, ik wil zelfverzekerd in sales zijn

programma

+ 2500 sales gesprekken gevoerd

10 jaar ervaring

80 vrouwelijke ondernemers geholpen

Van struggelen met klantgesprekken naar zelfverzekerd meer verkopen

Klanten benaderen en binnenhalen, het is een must als je wil dat je bedrijf blijft bestaan en je geld in het laatje brengt. Dus maak je ieder jaar netjes een omzetdoel, om er aan het eind van het jaar weer achter te komen dat je het niet hebt gehaald. Je hobbelt maar door, terwijl je graag wilt leven van je bedrijf en eindelijk eens die 10K per maand wil aantikken.

Veel vrouwelijke ondernemers struggelen met sales. Ze hebben vaak geen idee waar ze moeten beginnen om klanten te benaderen en krijgen van het idee al spontaan een knoop in hun maag. Heb jij dat ook?

Gelukkig kan het ook helemaal anders. Wij zijn van mening dat urenlang koud bellen om met agressieve verkooptechnieken een ja te krijgen op je aanbod niet hoeft. We zijn anti-koud bellen, anti-pitchen en anti-doordrammen. Waar we dan wel van zijn? Weten wat je als bedrijf je klant aan waarde biedt en win-winsituaties creëren waar zowel jij als je klant blij van worden.

Sales                    niet dat je iets komt halen, je komt iets                 

betekent

brengen! 

Zelfverzekerd sales doen is een aan te leren skill

Ben je er klaar mee, wil je dit jaar wel je omzetdoel halen en zelfs meer? Doe dan mee met het Zelfverzekerd in Sales programma. Want gelukkig is sales een skill en een skill is aan te leren. Tijdens het programma leer je gewoontes aan, zoals de verantwoordelijkheid nemen voor het binnenhalen van nieuwe klanten, meer omzet halen bij bestaande klanten en oude klanten weer klant maken.

ja, ik wil meedoen aan het programma

zij gingen je voor

"Mara heeft me echt doen begrijpen dat Sales helemaal niet zo lastig is als dat ik dacht. Ik zie het nu als een belangrijk onderdeel van mijn business. Na twee weken had ik al een nieuwe klant, ik weet nu dat ik dit gewoon zelf kan!"

-  Marian

STORM OFFICE SUPPORT

“Mara heeft me voorzien van waardevolle sales inzichten tijdens onze sessies. Ze heeft een diepgaand begrip van sales strategieën en wist dit op een duidelijke en praktische manier over te brengen. Ik beveel Mara aan voor iedereen die op zoek is naar salesadvies en inzichten. Ze is een waardevolle partner in het verbeteren van salesprestaties.”

-  Eve Tomaszweski

MANEVESTO

"Als zzp’er zal ik toch mijn bedrijf voor interieur- en bouwkundig ontwerp moeten verkopen. Maar sales en teksten liggen totaal niet in mijn straatje. Daarom heb ik Mara van Sales in Heels gevraagd om met mij mee te denken hoe ik mijn bedrijf zo goed mogelijk kan introduceren bij diverse interessante partijen. Ze heeft mij goed geholpen met creëren van de perfecte sales teksten. En naar aanleiding van de sales teksten heb ik al diverse partijen kunnen overtuigen van mijn diensten."

-  Diane

klein ontwerp studio

“Mara is het toonbeeld van ‘wat je ziet, is wat je krijgt’. Ze is oprecht, innemend en positief. Dat maakt haar ongekend in haar salesrol. Door de gouden mix van de gunfactor, spontaniteit én kennis is ze dé juiste sales expert die jou alles leert over verkopen én verbinden. Mara heeft me geleerd om met zelfvertrouwen, rust én plezier een salesgesprek in te gaan.”

- Babette

seo tekst atelier

Hét programma dat jou in 12 weken tijd de vaardigheden leert om te verkopen

Wat zou jij doen met een omzetgroei van 50%? Tijdens het Zelfverzekerd in Sales programma leer je de skill succesvol verkopen. Je ontdekt hoe je jouw omzet vergroot door saleskansen te zien en te grijpen en zelfverzekerd in gesprek gaan met je klanten.

Hierdoor heb je nooit meer
  • Een onzeker gevoel om je product of dienst te verkopen.
  • Twijfels over hoe je klanten moet aanspreken en binnenhalen.
  • Frustratie over het ‘overtuigen’ van je klanten.
  • Een onrustig gevoel vanwege een schommelende of achterblijvende omzet.
  • Angst om op klanten af te stappen.

Dit jaar wel jouw omzetdoelen halen? Onze klanten hebben tot wel €3000 euro extra omzet in de eerste maand gerealiseerd.

Dankzij jouw deelname aan het Zelfverzekerd in Sales programma:

Weet je waarom je verkopen spannend vindt en begrijp je dat dit een persoonlijke belemmering is.

Weet je precies waarom jouw klant jou nodig heeft.

Weet je wat jij jouw ideale klant te bieden hebt en ervaar je daarom minder onrust als jij in gesprek bent met deze klant.

Bouw je aan waardevolle win-winsituaties waar je klant niet meer zonder kan.

Realiseer een omzetstijging van wel 50% doorat je een skill ontwikkelt die ervoor zorgt dat jij zelf in staat bent om klanten binnen te halen en succesvolle samenwerkingen te bouwen. 

Stap vol zelfvertrouwen op je klant af en en behaal een conversiestijging van 70% van kennismaking naar klant.

Zelfverzekerd in Sales programma

Kies voor het SOLO programma of voor meer persoonlijke begeleiding bij het SAMEN programma.

Zelfverzekerd in Sales

Wil je alle waardevolle informatie uit het Zelfverzekerd in Sales Solo programma, maar wil je tijdens het programma liever 1-op-1 begeleiding? Kies dan voor het Zelfverzekerd in Sales Samen programma. Een goed sales plan is maatwerk, dus krijg je dit als je aan de slag gaat met dit programma. We beginnen met een sessie om te kijken waar je nu staat en waar je heen wilt. Je krijgt hierdoor op maat begeleiding en advies, zodat je meer omzet haalt.

Komend kwartaal hebben we 10 plekken voor vrouwelijke ondernemers die hun omzet willen laten groeien. Wees er dus snel bij, want vol = vol.

Zelfverzekerd in Sales 

Deze lessen leer je in de online leeromgeving. In 12 weken tijd maak je een gewoonte van sales, zodat je de rest van je leven daar structureel wat aan hebt.

Hoe je bij bestaande klanten aan upselling doet.

Hoe acquisitie werkt en hoe je nieuwe klanten krijgt.

Hoe een goed klantgesprek verloopt.

Hoe je alles uit een samenwerking met bestaande klanten haalt.

Hoe je oude klanten opnieuw klant maakt.

In 12 weken tijd leer je, dankzij het Zelfverzekerd in Sales Solo programma, vaardigheden waar je de rest van je leven iets aan hebt. Zo leer je:

samen

solo

schrijf mij in voor de wachtlijst

Afsluitende bijeenkomst met deelnemers ter evaluatie 

1-op-1 kick-off met Mara

Vragen stellen via Whatsapp of mail

Op maat gemaakt Sales plan door Mara 

Toegang tot de Sales in Heels community + updates

12 weken lang een sales les + opdracht

Sales in Heels werkboek voor alle opdrachten

Levenslang toegang (alleen deze editie)

Na elke module een gratis Q&A

Start meteen

Afsluitende bijeenkomst met deelnemers ter evaluatie 

1-op-1 kick-off met Mara

Vragen stellen via Whatsapp of mail

Op maat gemaakt Sales plan door Mara 

Toegang tot de Sales in Heels community + updates

12 weken lang een sales les + opdracht

Sales in Heels werkboek voor alle opdrachten

Levenslang toegang (alleen deze editie)

Na elke module een gratis Q&A

€1327,-

€379,-

of 3 termijnen van €455,-

of 2 termijnen van €199,-

Klinkt dit herkenbaar? 

Een coach of therapeut bent.

1-3 jaar ondernemer bent en verantwoordelijkheid wilt nemen over de (schommelende) omzet van je bedrijf.

Leeft van je bedrijf, maar nog niet de vrijheid ervaart waar je naar streeft.

Nu veel aandacht en tijd besteedt aan de operatie van jouw bedrijf, waardoor je geen tijd hebt voor de groei van je bedrijf.

Bedrijfsdoelen stelt, maar door de drukte van de dag hier nauwelijks mee aan de slag gaat, waardoor je ze vaak ook niet haalt.

Dit programma is iets voor jou als je:

Wanneer is het Zelfverzekerd in Sales programma iets voor jou?

Aan het begin staat van een nieuw jaar en wilt investeren in een vaardigheid waar je de rest van je ondernemende leven iets aan hebt.

Een dienst of product verkoopt aan andere ondernemers of bedrijven.

Bemachtig nu hier jouw plek

Waar gaan we deze 12 weken mee aan de slag? 

In 12 weken tijd maak je een gewoonte van sales

Na elke week krijg je een opdracht waarbij je de inhoud van de les direct kunt toepassen. Deze opdrachten maak je in het werkboek, maar je gaat ook aan de slag met het aanschrijven van leads, succesvol kwalificeren en wellicht je bestaande klanten een nieuw voorstel doen. Als jij alle opdrachten in de aangegeven volgorde maakt, beweegt de inhoud van de cursus met je mee; elke week leert de nieuwe les jou de volgende stap in het salesproces!

Week 1: Beginnen met Sales

Week 2: De basis voor elke sales strategie

Week 3: Acquisitie bij warme leads

Week 4: Acquisitie bij koude leads

Week 9: Een offerte & succesvol samenwerken

Week 10: Aftersales

Week 11: Acties en promoties bij bestaande klanten

Week 12: Succesvol blijven verkopen

Week 5: Een succesvolle kennismaking

Week 6: Kwalificeren

Week 7: Tegenwerpingen en bezwaren

Week 8: Onderhandelen

zodat je de rest van je leven daar structureel wat aan hebt. We hebben deze 12 lessen verdeeld in drie thema’s met elke week weer een nieuwe les binnen het thema. Zo loop jij binnen deze 12 weken het hele salesproces door!

ja, ik wil meedoen aan het programma

Veelgestelde vragen over het Zelfverzekerd in Sales programma

Hoe weet ik of het programma iets voor mij is?

Twijfel je al een lange tijd om de volgende stap met je bedrijf te zetten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je je zelfverzekerder voelen om jouw producten of diensten aan de man (of vrouw) te brengen? Haal je iedere keer je omzetdoelen niet en modder je maar wat aan? Dan is dit programma zeker iets voor jou.

Waarom zou ik voor dit programma kiezen en niet voor iets anders?

Anders dan veel andere programma’s en coachingstrajecten gaan we tijdens het Zelfverzekerd in Sales programma direct aan de slag. Dit betekent geen dure ticketing voor advies, geen duur en lang coachingstraject, maar inhoudelijk aan de hand worden meegenomen waarna je meteen actie onderneemt. Wij zijn van de mentaliteit ‘niet lullen, maar poetsen’, dus hoef je geen zweverige zen-praatjes over geld aantrekken te verwachten. Met dit programma ga je zelf aan de slag en haal je die klanten zelf binnen.

Er zijn twee opties, welke optie van het programma is het beste voor mij?

Ga je graag zelf aan de slag en weet je van jezelf dat je dit ook consequent doet? Stap dan in het DIY-programma. Wil je meer persoonlijke begeleiding, contact en een persoonlijk salesplan krijgen? Dan is het VIP-programma de beste keuze voor jou.

Zijn de 1-op-1 sessies van het VIP-programma op locatie of online?

Je hebt zelf de keuze of je bij ons op locatie komt voor de 1-op-1 sessie van het VIP-programma of dat je liever online de sessie hebt.

Hoe volg ik het programma?

Het programma is in een online leeromgeving waarvan je de inloggegevens ontvangt na jouw aanmelding. In deze online leeromgeving bekijk je de video’s met informatie en instructies voor de huiswerkopdrachten. 

Hoeveel tijd kost het programma mij?

12 weken lang ga je aan de slag met de online trainingen. Elke week bekijk je een online training van een halfuur. Vervolgens krijg je een opdracht waar je 1 à 2 uur mee bezig bent, hoeveel tijd je precies kwijt bent is per opdracht verschillend. De tijd en aandacht die jij besteedt aan het doen van de opdrachten leidt tot meer omzet, dus is het zeker de moeite waard om hier tijd in te steken. Na deze 12 weken is sales voor jou een gewoonte en draai jij je hand er niet meer voor om.  

Heb ik na de 12 weken ook nog toegang tot de online leeromgeving en video’s?

Voor deze module houdt je levenslang toegang tot het materiaal! Je kunt dus ten alle tijden terug naar een onderwerp naar keuze en je vaardigheden weer opfrissen! 

Ben jij er klaar voor om zelfverzekerd meer omzet binnen te halen?

meld je hier aan voor het samen programma

meld je hier aan voor het solo programma